Szállítási tájékoztató - egyszerű

Ügyfeleink kényelme érdekében többféle szállítási módot is biztosítunk arra, hogy Ön a leginkább megfelelő módon juthasson hozzá a megrendelt termékekhez. Bruttó 80.000 Ft rendelési érték felett pedig a szállítás már ingyenes!

MPL PostaPont szállítás:

A legtöbb MOL benzinkúton megtalálható PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti a küldeményét. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet. A csomagot 10 munkanapig őrzik a PostaPonton, ezen az időn belül akkor megy érte,  amikor Önnek megfelel. A szállítási költség bruttó 1370 Ft/5 kg-os csomag.

 

MPL Postán maradó szállítás:

A Magyar Posta 2550 postahivatala az ország legkiterjedtebb hálózata. Ezek közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő postát a küldeményátvételére. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mail-ben értesítjük. A csomagot 10 munkanapig megőrzik a postán, ezen az időn belül akkor megy érte, amikor Önnek megfelel. A szállítási költség bruttó 1900 Ft/3 kg-os csomag.

 

MPL Csomagautomata:

Az MPL csomagautomaták a nap 24 órájában működnek, és az ország több tucatpontján, bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken találhatók. Az automaták segítségével egyszerűen és gyorsan, néhány gombnyomással átveheti a rendelését. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell a munkahelyére vagy otthonra rendelnie. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mail-ben értesítjük. Ha lejárt az átvételi határidő, a csomagot további díjfizetés nélkül 10 napon belül átveheti a közeli postán. A szállítási költség bruttó 1900 Ft/3 kg-os csomag.

 

MPL Házhozszállítás:

Küldeményét a rendelés feladását követően a terméknél megadott határidőn belül (több termék esetén a leghosszabb határidőn belül), 8:00-17:00 óra között szállítjuk ki futárszolgálattal az Ön által megadott címre. Az általános szállítási idő 2-4 munkanap. A kiszállításpontos időpontját a futárszolgálat telefonon egyezteti Önnel. Amennyiben a megadott címen nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, a postaládában hagyott értesítővel a küldemény a postahivatalban is átvehető 10 napig. A szállítási díj Magyarország egész területén érvényes. A szállítási költség bruttó 1900 Ft/3kg-os csomag.

 

Személyes átvétel - 2000 Szentendre, Szentlászlói út 71.Telefon: +36 70 953 23 58

A rendelt termékeket személyesen is átveheti előre egyeztetett időpontban. A helyszínen készpénzzel fizetheti ki az áru ellenértékét. A parkolás könnyű és ingyenes. A személyes átvétel díjmentes.