Szállítási tájékoztató - egyszerű

Ügyfeleink kényelme érdekében többféle szállítási módot is biztosítunk arra, hogy Ön a leginkább megfelelő módon juthasson hozzá a megrendelt termékekhez. Bruttó 90.000 Ft rendelési érték felett pedig a szállítás már ingyenes!

 

 

GSL Házhozszállítás:

Küldeményét a rendelés feladását követően a terméknél megadott határidőn belül (több termék esetén a leghosszabb határidőn belül), 8:00-17:00 óra között szállítjuk ki futárszolgálattal az Ön által megadott címre. Az általános szállítási idő 2-4 munkanap. A kiszállításpontos időpontját a futárszolgálat telefonon egyezteti Önnel. Amennyiben a megadott címen nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, a küldemény kézbesítését a futárszolgálat másnap újra megkísérli. A szállítási költség a termék megrendelésénél jelenik meg.

 

GSL Csomagautomata:

A GSL csomagautomaták a nap 24 órájában működnek, és az ország többszáz pontján, bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken találhatók. Az automaták segítségével egyszerűen és gyorsan, néhány gombnyomással átveheti a rendelését. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell a munkahelyére vagy otthonra rendelnie. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mail-ben értesítjük. Az átvételi határidő, az sms értesítéstől számított 4 munkanap.

 

 

Személyes átvétel - 2000 Szentendre, Szentlászlói út 71.Telefon: +36 70 953 23 58

A rendelt termékeket személyesen is átveheti előre egyeztetett időpontban. A helyszínen készpénzzel fizetheti ki az áru ellenértékét. A parkolás könnyű és ingyenes. A személyes átvétel díjmentes.