Chateau de Beaulon Napoléon XO +20 Years Old 0,7L 40%

Chateau de Beaulon Napoléon XO +20 Years Old 0,7L 40%

Chateau de Beaulon Napoléon XO +20 Years Old 0,7L 40%

Chateau de Beaulon Napoléon XO +20 Years Old 0,7L 40%

Egy élénk cognac, amely kizárólag a Fins Bois régióban megtermelt szőlőből készül, és a párlatot 20 évig érlelik. Ezt a csodálatos rezes arany színű csábító cognacot több versenyen is díjakkal ismerték el.
Cikkszám: G006 000117


Egyéb információkA Chateau de Beaulon konyakház gyönyörű központi kastélyépülete igazán remek hely a finom konyakok készítéséhez. A kastély 1480-ban, XI. Lajos király (1461-1483) uralkodása alatt épült, a Beaulon-család birtokába pedig 1510-ben került.

 

XIV. Lajos (1643-1715) uralkodása idején a kastélyt a bordeaux-i püspök fennhatósága alá helyezték. A püspököknek ezután a meghatározó hatásuk lett az itteni szőlőtermesztésre. Ez a befolyás alapvető fontosságúnak bizonyult a Pineau des Charentes (mustból és konyakból készített likőrbor) termelésében, és a Chateau de Beaulon likőrborát a versenytársak termékeitől megkülönböztető elegancia forrásává vált.

 

A kastély és a birtok mindmáig a család nevét viseli, noha 1965 óta már az elismert szaktekintély, Christian Thomas irányítja. A Chateau de Beaulon konyakok és pineau-k továbbra is a kastélybirtok szőlőjéből készülnek, és világszerte elismert kézműves párlatoknak számítanak.

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 Futárszolgálat

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre