Gin Bio Mr Gaston Mizunara 0,7 L 44%

Gin Bio Mr Gaston Mizunara 0,7 L 44%

Gin Bio Mr Gaston Mizunara 0,7 L 44%

Gin Bio Mr Gaston Mizunara 0,7 L 44%

Öt, biogazdálkodásból származó összetevő finom harmóniája: borókabogyó, koriander, némi citrom- és mandarinhéj, valamint bodzavirág. A Mr Gaston Gin érlelése kivételes: három hónapig érlelik Mizunara tölgyhordóban. Így született meg a 680 palackból álló egyedi tétel, finoman vaníliás és fűszeres aromákkal.

Ezt a gint a növényi illat és a citrusos jegyek frissessége jellemzi. A borsos oldalát a Mizunara tölgyfahordókban való érlelés emeli ki, ami kerekebb és kifinomultabb szájérzettel járul hozzá a lecsengés harmonikus fűszeres vaníliás jegyeihez.

Cikkszám: G006 000735

16 580 Ft

Egyéb információkA Tessendier család már generációk óta készít Cognac-ot. Még azok a Tessendier-k is érdeklődést mutattak a terület iránt, akik szakmájukból adódóan nem feltétlenül voltak lepárló mesterek. Ilyen volt például a céget ma vezető Jérôme Tessendier dédapja, Gaston, aki matematikatanár volt, de rendelkezett egy kis szőlőbirtokkal a franciaországi Javrezac-ban - Charente megye Borderies nevű régiójában (Cognac borvidék). A tanítás mellett semmit nem szeretett jobban, mint hétvégenként kikocsizni Le Buisson nevű birtokára, hogy szőlőjét gondozza és bort készítsen.

Miután alaposan elsajátította a szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos ismereteket, 1880-ban főfoglalkozású szőlő- és bortermelővé vált, míg fia a párlatkészítés és érlelés tudományába ásta bele magát. Ez a tudás azóta generációról generációra hagyományozódik, ami lehetővé tette, hogy mára a Tessendier család 4. generációja tökéletesen elsajátítsa párlatkészítés, házasítás és érlelés művészetét.

Amikor Jérôme 2021-ben elhatározta, hogy gint készít, eszébe jutott őse és annak kedélyes hétvégi hobbija, ezért tiszteletére "Gaston úrnak" nevezte el azt.

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre