Grand Breuil Poire au Cognac 0,5L 38%

Grand Breuil  Poire au Cognac 0,5L 38%

Grand Breuil  Poire au Cognac 0,5L 38%

Grand Breuil Poire au Cognac 0,5L 38%

Cikkszám: G006 000298

9 746 Ft

Egyéb információkA Grand Breuil konyakokat készítő Tessendier konyakház története 1880-ra nyúlik vissza. Gaston Tessendier, matematikatanár, egy borászatot örökölt a Cognac borvidéken, és úgy gondolta, hogy szabad idejét majd a szőlészetben és a borpincében fogja tölteni. Ahogy teltek az évek, ez a hobbi szenvedéllyé nőtte ki magát, és Gaston egy lepárlót épített, ahol konyakot kezdett készíteni. A Distillerie Tessendier & Fils, amelyet ma már a család negyedik generációja irányít, a Cognac régió egyik legnagyobb konyakgyártója és -kereskedője, valamennyi nagy márkának szállítanak párlatokat.
      
A család hatalmas tapasztalatot és tudást halmozott fel az idők folyamán, amelyből többet akartak kihozni. Ezért úgy határoztak, hogy egyszerű lepárlóüzemnél sokkal komolyabb szereplővé válnak a konyaküzletben. Ma már a cég több mint 400-féle konyakot készít, köztük a Campagnère, Park, Domaine du Buisson és Grand Breuil márkákat, amelyeket Franciaországon kívül az Európai Unió legtöbb országában, ezen belül is főként Belgiumban és Németországban, valamint a kelet-európai országokban, illetve Svájcban, Oroszországban és az USA-ban értékesítenek. 
                 
Lilian és Jérôme Tessendier a négy generáció óta öröklődő teljes szakértelmet igénybe vette a Grand Breuil XO New Creation cognac létrehozásához. Elsősorban Grande Champagne és Petite Champagne párlatokból, valamint egy csipetnyi Borderies párlatból áll. Meglepő gazdagságot és érettséget tár fel. Az ínyencek sokáig emlékezni fognak ennek a különleges italnak az ízére, amely a csodálatosan hosszú lecsengésnek köszönhetően bevésődik az emlékezetbe. Vanília, karamellizált sárgabarack, szivarlevelek, gyömbér - e kivételes konyak ízeinek és illatainak listája szinte végtelen. 
Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre