Marquis de Montesquiou VSOP 0,7L 40%

Marquis de Montesquiou VSOP 0,7L 40%

Marquis de Montesquiou VSOP 0,7L 40%

Marquis de Montesquiou VSOP 0,7L 40%

Mély borostyán színű armagnac. Illatában pörkölt pekándió, tejkaramella, szárított bogyós gyümölcsök és vanília érezhetők. A szájban sima és pirított dió, vanília, valamint karamell hangsúlyos ízeit mutatja, hosszú és tartós lecsengéssel.
Cikkszám: G006 000390

Ez a termék jelenleg nem elérhető
22 457 Ft

Egyéb információkAz armagnac egy jellegzetes borpárlat, amelyet a Délnyugat-Franciaországban található Armagnac-borrégióban készítenek. Ez a legrégebb óta készített brandy Franciaországban, és a múltban terápiás előnyei miatt is fogyasztották. A borrégió területét három terroirra osztották fel: Bas-Armagnac, Armagnac-Ténarèze és Haut- Armagnac, amelyekben eltérő karakterű armagnacok készülnek.
               
A bor lepárlásához hagyományosan tornyos lepárlást alkalmaznak a cognac előállításához használt kisüsti desztillálás helyett. A lepárlás egykörös és kb. 52%-os alkoholtartalmú párlatot eredményez, amely kezdetben illatosabb és ízletesebb, mint a konyak, ahol kétszeres lepárlás történik. A kapott párlatot ezután tölgyfahordókban érlelik. A hosszú tölgyfahordós érlelés lágyítja a párlat ízét, és összetettebb ízek és barna szín kifejlődéséhez vezet.
             
null
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre