Nismes Delclou VSOP 0,7L 40%

Nismes Delclou VSOP 0,7L 40%

Nismes Delclou VSOP 0,7L 40%

Nismes Delclou VSOP 0,7L 40%

A VSOP elnevezéshez a párlatnak minimálisan 5 évet kell érlelődnie. A Nismes-Delclou VSOP 8 évet tölt a cég pincéiben lévő tölgyfahordókban.
Cikkszám: G006 000460

25 217 Ft

Egyéb információkA Nismes-Delclou a legrégebbi armagnacgyártó cég, amelyet 1832-ben alapított meg Baron Hausmann, aki akkor Párizs rendőrfőnöke volt. Azóta ugyanannak a családnak a kezében van. Ma Florence Castarède, a hatodik generáció tagja folytatja a csodálatosan gazdag, illatos és sima armagnacok készítését, amelyek a régió legjobbjai közé tartoznak.
   
A Castarède-ház irigylésre méltó hírnevet szerzett a régi évjáratok lenyűgöző készletével, amelyek egészen 1881-ig nyúlnak vissza. Csak a Bas-Armagnac régió legfinomabb szőlőit használják. A párlatokat lassan érlelik fahordókban és demizsonokban két különböző helyszínen: a régi Nismes-Delclou pincékben a Baise-folyó mentén, Lavardac Pont de Bordes-ban, illetve a Château Maniban-ban, amely Mauleon d’Armagnac-ban található.
   
A régi és csodálatos Maniban-kastély a 16. században épült, és műemlékvédelem alatt áll. A birtokot Folle Blanche (más néven Piquepoul), Colombard és Ugni Blanc (Saint-Emilion) szőlőültetvények veszik körül.

             
null
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre