Saison Rum Original - 0,7L 42%

Saison Rum Original - 0,7L 42%

Saison Rum Original - 0,7L 42%

Saison Rum Original - 0,7L 42%

Íz: elegáns rum a fehér virágok, a pörkölt ananász és a melaszos sütemény kifinomult ízvilágával. Ízében harmonikus, dekadens aranyló ízekkel teli, hosszú, lassú lecsengésű, vaníliás és dinnyés jegyekkel.

Származási hely: 20% Barbados, 60% Trinidad és 20% Jamaica.

Lepárlás: A kiválasztott rumokat főként amerikai fehér tölgyfahordóban érlelik akár 5 évig is.

Érlelés: A házasítás 9 hónapig a Charente folyó partján található régi francia tölgyfahordókban érlelődik. Ez az érlelés biztosítja a stabilitást és az egyensúlyt, miközben a régi konyakokra jellemző rancio jegyeket hozza magával.

Keverés: A pincemester célja, hogy a konyakhoz hasonló módszerekkel egyedülálló harmóniát teremtsen a különböző aromaprofilú területek párlatjainak megfelelő keverésével.

Cikkszám: G006 000633

13 641 Ft

Egyéb információkSaison rumok általános bemutatása:

A Tessendier család, amely 1880 óta konyakot gyárt és lepárló, 2017-ben a Karib-tenger felé fordult, és szaktudását saját rumjának megalkotására fordította.

A karibi szigetek 3 különböző régiójából - Barbadosról, Trinidadról és Jamaikáról - származó párlatok gondos kiválasztása történik. A pincemester szándéka, hogy harmonikus egyensúlyban hozza ki a terroirok jellegzetességeit.

 

A kiválasztott rumokat amerikai fehér tölgyfahordóban érlelik a származási helyükön. Így részesülnek a Karib-térség hőjének és sajátos nedvességtartalmának előnyeiből, amelyek egyedülálló oxidációt biztosítanak a leendő rumoknak, felgyorsítva érésüket és koncentrálva aromáikat.

A rumtételeket ezután Jérôme Tessendier pincemester keveri össze, majd több hónapig pihennek a Charente partján, francia tölgyfahordókban, amelyekben korábban konyakot tartalmaztak.

Termékeink garantáltan hozzáadott cukor és karamell nélkül készülnek.

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre