Saison Rum Trinadad Triple Cask 0,7L 48%

Saison Rum Trinadad Triple Cask 0,7L 48%

Saison Rum Trinadad Triple Cask 0,7L 48%

Saison Rum Trinadad Triple Cask 0,7L 48%

Íz: Illatában édes vaníliás jegyek. Az édesgyökér ízek finoman támogatják a kialakult ízvilágot, borsos jegyekkel nyitva. Ízében intenzív, enyhén borsos lecsengéssel.

Származási hely: Trinidad

Lepárlás:

Keverés: az egyedülálló territóriumról származó rumokat összekeverik, majd 24 hónapig érlelik Franciaországban, "közepes szemű" francia tölgyfahordókban, hogy kivonják belőlük az enyhén pörkölt és fűszeres aromákat. Végül a rumot "finom szemű" tölgyfahordóban érlelik, hogy ínycsiklandó és harmonikus befejezést kapjon.

Érlelés: 5 évig érlelődött fehér amerikai tölgyfahordóban, amely bourbont tartalmazott!
Cikkszám: G006 000669

25 941 Ft

Egyéb információkSaison rumok általános bemutatása:

A Tessendier család, amely 1880 óta konyakot gyárt és lepárló, 2017-ben a Karib-tenger felé fordult, és szaktudását saját rumjának megalkotására fordította.

A karibi szigetek 3 különböző régiójából - Barbadosról, Trinidadról és Jamaikáról - származó párlatok gondos kiválasztása történik. A pincemester szándéka, hogy harmonikus egyensúlyban hozza ki a terroirok jellegzetességeit.

A kiválasztott rumokat amerikai fehér tölgyfahordóban érlelik a származási helyükön. Így részesülnek a Karib-térség hőjének és sajátos nedvességtartalmának előnyeiből, amelyek egyedülálló oxidációt biztosítanak a leendő rumoknak, felgyorsítva érésüket és koncentrálva aromáikat.

A rumtételeket ezután Jérôme Tessendier pincemester keveri össze, majd több hónapig pihennek a Charente partján, francia tölgyfahordókban, amelyekben korábban konyakot tartalmaztak.

Termékeink garantáltan hozzáadott cukor és karamell nélkül készülnek.

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre