Saison Rum Sherry Cask - 0,7 L 42%

Saison Rum Sherry Cask - 0,7 L 42%

Saison Rum Sherry Cask - 0,7 L 42%

Saison Rum Sherry Cask - 0,7 L 42%

Íz: ez a rum nyitott illatú, piros gyümölcsös illatokkal, amelyeket finom fás aromák támogatnak. Ízében jól kiegyensúlyozott, a párolt piros gyümölcsök és a friss morello cseresznye jegyeivel, amelyek sok zöld íz árnyalatot adnak neki. A fűszerek finom érintése harmonikusan egészíti ki ezt az együttest. A hosszú lecsengés a kandírozott gyümölcsök és a sherry lágy jegyeivel zárul.

Származási hely: 40% Barbados, 60% Trinidad

Lepárlás: a  trinidadi és barbadosi tételek rumját 5 évig érlelik szülőföldjükön bourbon hordókban.

Érlelés:  Charente-ban, 12 hónapig konyakot tartalmazó hordókban érlelik, végül 3 hónapig Xeres - Pedro Ximenes hordókban érlelik. Az eredeti érlelésnek köszönhetően a rum finom gyümölcsös aromákat kap.

Keverés: Minden egyes tételt gondosan kiválasztottak, majd különös gondossággal érleltek, hogy gazdag, összetett, meglepő és innovatív aromaprofilt kapjanak.

 

Cikkszám: G006 000725

16 880 Ft

Egyéb információkSaison rumok általános bemutatása:

A Tessendier család, amely 1880 óta konyakot gyárt és lepárló, 2017-ben a Karib-tenger felé fordult, és szaktudását saját rumjának megalkotására fordította.

A karibi szigetek 3 különböző régiójából - Barbadosról, Trinidadról és Jamaikáról - származó párlatok gondos kiválasztása történik. A pincemester szándéka, hogy harmonikus egyensúlyban hozza ki a terroirok jellegzetességeit.

A kiválasztott rumokat amerikai fehér tölgyfahordóban érlelik a származási helyükön. Így részesülnek a Karib-térség hőjének és sajátos nedvességtartalmának előnyeiből, amelyek egyedülálló oxidációt biztosítanak a leendő rumoknak, felgyorsítva érésüket és koncentrálva aromáikat.

A rumtételeket ezután Jérôme Tessendier pincemester keveri össze, majd több hónapig pihennek a Charente partján, francia tölgyfahordókban, amelyekben korábban konyakot érleltek.

Termékeink garantáltan hozzáadott cukor és karamell nélkül készülnek.

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre