Tesseron Lot 76 Tradition 0,7L 40%

Tesseron Lot 76 Tradition 0,7L 40%

Tesseron Lot 76 Tradition 0,7L 40%

Tesseron Lot 76 Tradition 0,7L 40%

Régi Grande Champagne párlatok kivételes keveréke, amelyet öreg hordókban érleltek több mint egy generációnyi idõ alatt tökéletesre. Minõségét azonnal érezteti az illatában, a szájban pedig ízek csodálatos kavalkádját adja.
Cikkszám: G006 000589

82 070 Ft

Egyéb információkA Tesseron-konyakházat Abel Tesseron alapította 1905-ben. A konyakház hosszú távú stratégiája, hogy különleges párlatokat vásárol fel, amelyeket a konyakház Châteauneuf-sur-Charente városkában található központjában, egy 12. századi pincében őriznek. Ezeket a kincseket még Abel Tesseron, a konyakház alapítója kezdte összegyűjteni a 19. században, miután megvásárolta a cég központjaként a mai napig szolgáló épületet. A tradíciót folytatta fia, Guy és unokája, Alfred Tesseron is, aki ma a céget vezeti.

       

Ezek a régi és ritka párlatok nagy hírnevet szereztek az igazi ínyencek szűk körében. A nagy konyakházak is előszeretettel vásárolnak a háztól, hogy feljavítsák a saját konyakjaikat. A folyamatosan növekvő keresletnek eleget téve a konyakház ma már egyre több konyakot ad el a Tesseron-név alatt is.

   

A konyakház pincéjében tett látogatás rendkívüli élmény: mintha régmúlt korokba utaznánk vissza. A viasszal gondosan lezárt, már-már olvashatatlan címkéjű, nehéz üvegdemizsonok évszázadokon át megőrzik a régi, páratlan konyakokat. Igazi, ritka és felbecsülhetetlen értékű kincs.

     

A Tesseron Lot 76 XO Tradition régi Grande Champagne párlatok kivételes keveréke, amelyet öreg hordókban érleltek több mint egy generációnyi idő alatt tökéletesre. Minőségét azonnal érezteti az illatában: nagyon elegáns, csábító és kifejező, gyümölcskompót, méz és bőr jegyekkel, virágos aromákkal, karamellizált őszibarack, mandula, cukrozott gyümölcsök. Ezek az aromák csodálatosan folytatódnak a konyak ízében is, ahol dió és szárított gyümölcsös jegyekkel egészülnek ki. Az ízek csodálatos kavalkádja!

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre